תקנון האתר
תקנון האתר
תקנון ותנאי שימוש באתר LTS.CO.IL
הגלישה באתר מהווה הסכמה ללא תנאים לכתוב בתקנון זה ולתנאים המופיעים בו. אי לכך יש לקרוא אותו בעיון עד סופו לוודא שהבנתם את הכתוב בו.
1. אתר LTS.CO.IL הוא אתר מקוון שבמסגרתו מבוצעות מכירות של חלקי חילוף עבור מחשבי לוח, מחשבים ניידים וציוד נלווה מגוון. המשרדים וחללי האחסון ממוקמים ברחוב עוזיאל 43, רמת גן.
2. אין כל אפשרות להזמין מוצר לבדיקה. אנו לא עוסקים בהשאלת מוצרים /חלפים לצורך בדיקות, מוצר שיוזמן לצורך בדיקה או עקב טעות הלקוח באבחון תקלה לא יזוכה או יוחלף – מוצר יוחלף רק לאחר בדיקה ועמידה בתנאי האחריות ובמידה ואכן הוא לא תקין.
3. כל אדם שמחזיק בכרטיס אשראי על שמו הינו רשאי לרכוש מוצרים במסגרת האתר.
4. בעצם פעולת הרכישה, מצהיר הקונה כי קרא בעיון את התקנון של האתר וכי הוא מסכים לכל התנאים הרשומים בו. פעולת הקנייה או הרכישה כפופה לתנאים המפורטים לעיל ולכן לא תהיה לרוכש או לכל אדם אחר מטעמו תביעה או טענה כנגד LTS.CO.IL או מנהליה, עובדיה או חברות שקשורות עמה בקשר עסקי כלשהו. הטענות היחידות שיתקבלו ויבואו בחשבון הן כאלו שקשורות בהתחייבות מפורשת מטעם LTS.CO.IL.
5. עצם הרכישה של מוצר מהווה הסכמה באופן עקרוני לרכישתו טרם ביצוע העסקה.
6. ללא צורך בהתרעה מוקדמת או בהודעה בכתב או בעל פה, רשאית LTS.CO.IL לשנות את תקנון האתר לפי שיקול דעתה וראות עיניה.
7. ללא צורך בהתרעה מוקדמת או בהודעה בכתב או בעל פה, רשאית LTS.CO.IL להפסיק את פעילותו השוטפת של האתר בכל עת.
8. אמנם על פי חוק אין הלקוח מחויב למסור את הפרטים האישיים שלו, אבל ההזמנה לא תאושר עד לקבלת הפרטים האישיים.
9. הפרטים האישיים שמוסר הלקוח ופרטי הרכישה נשמרים במאגר המידע של האתר.
10. למרות שהחברה משקיעה מאמצים גדולים על מנת לסכל כל פגיעה אפשרית בפרטיות הגולשים והלקוחות, אין אפשרות לשלול שיבושים באופן מוחלט. אי לכך, לא תהיה זכות לאף לקוח או גולש לדרוש ו/או לתבוע את החברה ו/או מי מטעמה על פגיעות, תקלות ו/או שיבושים בתחום הפרטיות וחיסיון הפרטים האישיים שסופקו באתר.
מוצרי החברה
11. LTS.CO.IL לא מחויבת לקיום מגוון המוצרים שמופיעים בקטלוג באתר ולא נמצאים במלאי. כמו כן היא רשאית לשנות בכל רגע נתון את המוצרים שמוצגים באתר, להחליפם באחרים ולהוציא איזה מוצרים שהיא רוצה לפי החלטתה ולפי ראות עיניה. התמונות שמופיעות באתר מוצגות שם לצורך המחשה בלבד LTS.CO.IL עושה מאמצים רבים כדי שהתמונה שמוצגת באתר תהיה אמינה כדי שתשקף בצורה הקרובה ביותר למציאות את מראה המוצר כפי שהוא באמת.
12. ניתן לרכוש כמות סבירה של מוצרים בלבד. הכמות הסבירה נקבעת בהתאם לשיקול הדעת של LTS.CO.IL באופן בלעדי.
13. הראיה לנכונות הפעולות היא הפרטים כפי שהוזנו בדף ההרשמה ורישום העסקה באתר. הגשת פרטים כוזבים היא עבירה פלילית והעובר על החוק צפוי להליכים משפטיים נגדו, הן אזרחיים והן פליליים.
המחירים
14. המחירים שמופיעים באתר הם המחירים שייגבו עבור המוצרים. במידה ונפלה טעות, ייקבע המחיר לפי התמחור בחנות LTS.CO.IL. במקרה ויבחר הלקוח לנצל זכות ולבטל את העסקה במקרה זה, לא ייגבו ממנו דמי ביטול.
דמי טיפול ומשלוח/ אספקה לאתר הלקוח
15. מעבר למחיר המוצר הנקוב, יחויב הלקוח גם בדמי טיפול ומשלוח כנקוב בדף של כל מוצר ומוצר באתר. המחירים יכולים להשתנות מעת לעת לפי שיקול הדעת של LTS.CO.IL.
16. כאשר ממלא הלקוח את הפרטים הדרושים לצורך ביצוע העסקה הוא מוזמן לציין כי הוא מאשר שהמוצרים המוזמנים על ידו יימסרו במקום מסוים. במידה ולא יימצא במקום הוא או מי מטעמו, יוחזר המוצר לחנות ומשלוח נוסף שלו יחויב בתשלום.
17. במקרה ויש צורך בהחזרת/החלפת/ /זיכוי /טיפול במוצר ,או כל דבר הכרוך בשילוח נוסף, יש להביא את המוצר למעבדה, במידה ויבקש הלקוח להשתמש בשירותי משלוח ,יגבה עלות משלוח לפי מחירון קבוע של חברת השליחויות הנקבע לפי אזור האיסוף .
אבטחה
18. כל הפרטים המוזנים למערכת הממוחשבת באתר מוגנים באמצעי אבטחה מתקדמים ובסיסמה אישית.
19. הזכות שלא לאפשר ללקוח זה או אחר לרכוש מוצרים במסגרת האתר שמורה ל-LTS.CO.IL וזאת ללא צורך בהסברים או מתן נימוקים וצידוקים. זכות זו יכולה לשמש במקרים בהם לקוחות מנסים לנצל לרעה את הקנייה המקוונת או במקרים בהם לא מסופקים פרטי התשלום כנדרש.
מלאי ואספקת המוצרים
20. ההתחייבות לאספקת המוצר על פי רוב היא לפי הזמן הנקוב בפרטי המוצר, אך יהיו מקרים בהם יכול להיות עיכוב , אך גם במקרה עיקוב אנו מתחייבים לזמן אספקה שלא יעלה על 14 ימי עסקים מרגע ההזמנה, ולאחר אישור מחברת האשראי. במידה ומסיבות שונות יחסר המוצר במלאי, LTS.CO.IL מתחייבת בפני הרוכש שיקבל הודעה על החוסר תוך שלושה ימי עסקים בלבד. במקרה כזה יהיה הלקוח רשאי לבטל את העסקה ללא תשלום של דמי ביטול.
במידה והאספקה תבוצע לאחר 14 ימי עסקים, למעט מקרים שאינם תלויים בחברה, כגון שביתה בדואר/ חגים ומועדי ישראל/ טעויות דפוס וכיו"ב, לא יחויב הלקוח במידה ויחליט לבטל את ההזמנה בדמי ביטול כלשהם.
במידה והאספקה תבוצע לאחר 14 ימי עסקים, למעט מקרים שאינם תלויים בחברה, כגון שביתה בדואר/ חגים ומועדי ישראל/ טעויות דפוס וכיו"ב, לא יחויב הלקוח במידה ויחליט לבטל את ההזמנה בדמי ביטול כלשהם.
21. באם יידרש מתן פיצוי ללקוח מוסכם כי פיצוי זה לא יעלה על 10% ממחיר המוצר שהוזמן או עד 100 ₪ הנמוך בין השניים .
22. בזמן מסירת המוצר על הלקוח לעבור על פרטי ההזמנה ולאשר שקיבל את כל המוצרים שהזמין. במידה והלקוח יגלה כי ישנה טעות או שישנו חוסר תיאום בין המוצרים שהזמין למוצרים שקיבל או שחסר רכיב כלשהו בהזמנה או בכל מקרה אחר של חוסר שביעות רצון מלאה מהפריטים שסופקו, עליו להודיע על כך למוקד השירות באופן מידי ולהגיע לחנות או לשלוח אותו חזרה ולא יאוחר מ14 ימים ממועד האספקה. מוקד שירות הלקוחות יתאם עם הלקוח את ההחלפה/החזרה/השלמה של המוצר/ים ו/או את הזיכוי/חיוב כספי של הלקוח. על פי החוק להגנת הצרכן קיימת זכות לבטל את העסקה תוך 14 ימים ממועד אספקת המוצר או קבלת מסמך הגילוי לפי המאוחר. במקרה של ביטול עסקה יחויב הלקוח בחמישה אחוזים ממחיר העסקה או במאה ₪, לפי המחיר הנמוך ביניהם.
מבצעים
23. מפעם לפעם יתקיימו מבצעים במסגרתם יימכרו מוצרים על מנת לקדם מכירות, המבצעים יהיו בתוקף עד לתאריך הנקוב בעת פרסום המבצע או עד גמר המלאי בכפוף לתנאי המבצע ו/או למצוין בדף המוצר הספציפי או הרלוונטי למבצע. המחירים שמותאמים למבצע יהיו נכונים ביום האספקה בלבד.
ביטול עסקאות ושינוי הזמנה
24. ניתן לבטל או לשנות הזמנה באתר או באמצעות מוקד שירות הלקוחות במייל או בפקס בלבד. אישור הגעת הפקס או המייל צריך להתבצע על ידי הלקוח.
25. הלקוח מחזיק בזכות לבטל רכישת מוצרים שאינם מתקלקלים או מתכלים בלבד. הפנייה למוקד שירות הלקוחות צריכה להתבצע תוך 14 ימי עסקים מיום אספקת המוצר בצירוף חשבונית המקור.
26. בכל מקרה אין החזר כספי, ביטול עסקה, החזרת מוצר, עבור סוללות מאחר ומדובר במוצר מתכלה, יתאפשר רק במסגרת האחריות.
27. זכות החזרת המוצר או ביטול הרכישה היא רק בהתאם לחוק לרבות הוראות חוק הגנת הצרכן, התשמ"א – 1981, הוראות חוק המכר, התשכ"ח – 1986 והוראות חוק כרטיסי חיוב התשמ"ו – 1986, וכפי התקנון.
רכישה
28. ביצוע ההזמנה והרכישה על ידי הלקוח תתבצע באמצעות האינטרנט באופן בלעדי.
התשלום
29. התשלום עבור הרכישה יבוצע אך ורק באמצעות כרטיס אשראי שמקובל על ידי LTS.CO.IL. אספקת המוצרים תתבצע לאחר שהכרטיס עבר בדיקה ושהתקבל אישור לעסקה מטעם חברת האשראי.
אחריות
30. בכל מקרה של תקלה, יש להביא או לשלוח את המוצר למעבדה הראשית ברחוב עוזיאל 43 ברמת גן באריזה המקורית או באריזה בעלת ריפוד איכותי. מובהר כאן בתקנון זה כי לא יתקבלו תלונות עבור מוצרים תקינים שלכאורה נשברו בזמן המשלוח. מוצר שיגיע למעבדה כשהוא ניזוק, שבור או בעל חבלה כלשהי מסיר אחריות מ-LTS.CO.IL.
31. LTS.CO.IL אחראית לתיקון המכשירים שנקנו דרכה במסגרת האחריות וכפי שמצוין בדף המוצר, בחשבונית או בתעודת האחריות. במידה ונותן האחריות היבואן לא ימצא לנכון לתקן את המוצר מסיבות אלו ואחרות, LTS.CO.IL תהיה מחויבת לאחריות ותיקון המוצר והשבתו לתקינות לכל מוצר שערכו מעל 390 ₪.
32. LTS.CO.IL אינה אחראית לנזק כלשהו לרבות נזקי גוף שייגרם כתוצאה מהרכישה שהתבצעה באתר או מאי היכולת לבצע רכישה כתוצאה ממחדל או מעשה או רשלנות של הלקוח או צד ג' כלשהו, לרבות רכישה באמצעות כרטיס אשראי ללא הסכמת הבעלים שלו, רכישה שמתבצעת על ידי אדם שלא מלאו לו שמונה עשרה שנים (קטין) ו/או פסול דין ללא הסכמת הוריו ו/או האפוטרופוס שלו, פעולה שתבוצע על ידי צד ג' תוך שימוש בסיסמת הלקוח וכיו"ב. בנוסף לא חלה אחריות מצד LTS.CO.IL על קבצים או תמונות שמגובים במדיות השונות כמו כרטיס זיכרון למשל שנרכש דרכה. גבול האחריות המקסימלי הוא הערך של המוצר ואת הסכום ששולם תמורתו ולא אף הוצאה מעבר לכך.
33. מקרים שלא יכוסו במסגרת האחריות – קלקול שהתרחש כתוצאה משימוש או הפעלה שלא לפי הוראות השימוש במוצר, שבר שנגרם עקב רשלנות או זדון מצד הצרכן או צד שלישי או כל גרימת נזק לציוד עקב רשלנות או זדון או הזנחה. כמו כן האחריות לא תחול במקרים של פגיעת ברק, הרכבה לקויה, שימוש בחומרים לא מתאימים שלא לפי הוראות היצרן, בעיה ברשת החשמל או שקע לא תקין. גם נזקים שיתרחשו בעקבות נזילת סוללות בגוף המכשיר לא יכוסו במסגרת האחריות. נזקים נוספים שאינם ברי כיסוי הם למשל נזקים שיגרמו כתוצאה מהחלפת חלקים שלא על ידי החברה המספקת, נזקים שייגרמו לצד שלישי עקב פעולת או אי פעולת המוצר, הפעלת המכשיר שלא בהתאם להוראות היצרן או חברת החשמל ו/או בזק ו/או אי התאמה של המוצר למתח חשמלי שאינו ברשת V220.
34. אין האחריות מכסה נזק/שבר בסוללה, האחריות על סוללה הינה על תקינות הסוללה בלבד, בנוסף אין אנו מתחייבים על אורך פעילות הסוללה.
35. האחריות בתוקף רק בצרוף חשבונית הקניה המעידה על קנייתו בחברתנו וכאשר מודבקת עליו מדבקת אחריות תקינה המסומנת עם מועד הקניה.
36. תקופת האחריות לכל המוצרים הינה כפי המפורט בחשבונית הקניה בכל מקרה לכל הפריטים ישנה אחריות ל-3 חודשים מיום הקניה, סוללות ומטענים, תקופת האחריות שלהם הינה ל 12 חודשים מיום הקניה.
לרוב האחריות היא מול חברת LTS.CO.IL בחלק מהמקרים האחריות היא מול היצרן/היבואן.